Coaching

Bij een eerste consult is er een intake. Dan leg ik uit hoe Breathfulness en anders ademen je kunnen helpen. (powerpoint) Of het doel van jouw consult een fysieke verbetering beoogt, of een emotioneel voordeel, of een mentaal- spiritueel voordeel of een combinatie van alle, je wordt begeleid naar die antwoorden en adviezen die voor jou relevant zijn.
Dan begeleid ik jou in het ontdekken van jouw adempatroon en in het optimaliseren hiervan. Er worden bepaalde punten van het lichaam aangeraakt en affirmaties gebruikt die het hele ademproces effectiever maken. ( 35 minuten)
Daarna is er tijd voor relaxatie en integratie. Tevens krijg je feedback hoe je de ademhaling zélf kunt inzetten voor ondersteuning en heling. (35 minuten).
Duur van een sessie: 1u 50

Het eerste consult kan langer duren, voorzie ong. 2u

Bijdrage: 60 euro per consult.

Studenten en kinderen:  bij jongeren en kinderen wordt er altijd eerst voldoende uitleg aan de ouder(s) verschaft en kan de ouder(s) zelf eerst de harmoniserende ademhaling ervaren, zodat de ouder het effect kent en thuis – zo nodig – makkelijk het kind kan helpen in het benutten van de ademhaling.  Duur van een sessie 1u 20.

Werkzoekenden, kinderen, jongeren, studenten: 40 euro per consult.

Tip: neem geen zware maaltijd juist voor een sessie en draag kledij die niet strak zit.

Hoeveel sessies zijn er nodig?   Dit hangt af van jouw huidig adempatroon en adembereik, van de klacht(en) die er zijn. Reeds na de eerste sessie ervaar je een positief verschil. Meestal worden er aanvankelijk enkele ademsessies kort na elkaar afgesproken (vb eerste 3 sessies in 2 weken) omdat dit diepgaander werkt en jou vlugger zelfredzaam maakt om het beter ademen zelf toe te passen. Uiteraard heb je zelf inspraak in de planning.


Jouw begeleiding gebeurt vanuit een brede vakkennis, intuïtie en Liefde.

Reacties

  1. Op mijn zoektocht naar mijn diepste kern ben ik via een energetisch coach in contact gekomen met ademcoach Maria. Tijdens…

  2. Nadat ik een aantal keren bij Maria een sessie gevolgd had, vernam ik dat via breathfulness.nl (waar Maria de opleiding…

  3. Reeds bij de eerste ademsessie leerde ik dat de ademhaling een uitstekende tool is om je zelfhelend vermogen te stimuleren…

  4. Dank Maria om me terug echt te leren ademen. De tweede helft van augustus lag ik een 10 tal dagen…

  5. Lieve Maria, dankjewel voor alles. Jij hebt me geleerd om te luisteren naar mijn eigen lichaam, er voor gezorgd dat…

Klik hier voor meer reacties of zelf een reactie na te laten.