Reacties

Hier vind je reacties van mensen die één of meerdere ademsessies ervaren hebben.

14 gedachten over “Reacties

 1. Jeannine:
  na een aantal ademsessies bij Maria merk ik het volgende aan mezelf:
  Ik heb veel minder spanning in mijn buik, iets wat vroeger heel vervelend kon zijn.
  Ik had last van hyperventilatie, wat mijn leven erg beperkte. Nu ben ik daar geheel vanaf! Wat een ander leven nu voor mij!
  Wat ook veranderd is; is mijn motivatie om gezonder te eten; mijn trek naar zoetigheid en een glas wijn zijn weg. ik vind dat ik hiermee meer om mezelf geef. Ik voel me sterker, ik ben meer in mijn kracht, ben meer mezelf en geef minder om wat anderen van mij denken.
  Vroeger moest ik vaak iets nemen tegen te hoge bloeddruk. Nu is mijn bloeddruk 12 à 13 over 8 à 9, en dit zonder medicatie! Ik wijt dit aan het loslaten van spanningen via de ademsessies.

 2. De kennismaking met deze manier van ademhalen maakte een stroom van onderdrukte emoties los en nam vooral blokkades weg. Het hielp me om met beide voeten stevig verankerd te staan in de stormen van het leven!
  vb.vroeger had ik soms weken lang geen stem door verkrampte emoties en spanningen (gedurende verschillende jaren). Na meerdere sessies onder de zalvende begeleiding van Maria heb ik de kracht in mezelf gevonden om terug verbinding te maken en te houden met m’n diepste zelf,en ondanks ernstige zorgen heb ik gedurende een jaar al geen stemproblemen meer gekend !!!
  Een aanrader ,ik ben Maria enorm dankbaar en ook haar man Paul die me over deze bijzondere manier van ademen vertelde ! Dank ! Vertel het verder !

 3. Ik had een armbreuk waarbij na 6 weken nog geen kalkvorming was. Op aanraden van een familielid zocht ik Maria op. Drie ademsessies later (3 weken) – waarbij ik veel vastgezette emoties kon ventileren – kon mijn arm uit het gips!!!!
  Maria, ik wil je heel hartelijk bedanken voor alle steun die je me gegeven hebt het afgelopen jaar.
  Het was heel fijn om door jou begeleid te zijn!
  Het ga je goed! Veel lieve groeten, M. G.

 4. Na de reeks ‘zelfvertrouwen en innerlijke balans’ (mei-juni 2014) gaven de deelnemers volgende reacties:
  * Dankjewel want je hebt het zeer helder en inspirerend gebracht. Mijn zelfvertrouwen was aanvankelijk 50%; nu voel ik me 85% zelfzeker!!
  * Héél waardevolle en ondersteunende inzichten gekregen! Het heeft me echt vertrouwen in mezelf en in het leven gegeven!
  * Diepgaand en mooi gebracht!
  * Iedere avond was mooi ingevuld, en ik kon het direct toepassen. Mijn zelfvertrouwen was 60%, nu 90%! Ik voel me véél beter nu! Ik sta anders in het leven, ik voel me veilig en geniet meer van alles!

 5. klant XZ: klachten bij intake: vaak moeilijk ademhalen, benauwdheid; duizeligheid, heel veel hoofdpijn en concentratiestoornissen. Spijsverteringsklachten. Veel pijn in nekstreek. Slecht slapen.
  Reeds na 4 harmoniserende sessies: ademhalingsproblemen zijn geheel weg! Ik ben ook van die lastige hoofdpijn vanaf! Voel me veel helderder en ontspannen! Iedere sessie brengt me iets, ik kom nog terug!

 6. Ik kom zeker nog terug bij de ademhalingsessie’s. Het heeft mijn leven “stuk voor stuk” veranderd. Het proces dat uit mijn kinderjaren begon, lost nu stuk voor stuk op, zoals een puzzel dat in elkaar valt. Ik moet nog een hele weg bewandelen. Ik ben er nu klaar voor. Ik ga ervoor, en ik heb behoefte om nog, met een tijdspanne van ongeveer 8 weken, terug te gaan naar de bevrijding..
  Ik had nooit gedacht dat ik een buikademhaling zou kunnen realiseren, maar het is me, met professionele hulp, gelukt!

 7. Breathfulness is een methodiek die me enorm verrast heeft.
  6 ademsessies bij Maria hebben me meer gebracht dan vele gesprekken met een psycholoog en vele andere psychotherapiemethodes gedurende heel veel jaren.
  Ik heb een diepe rust in mezelf ontdekt, waardoor het leven zoveel aangenamer is voor mezelf en voor dierbaren om me heen.
  Trauma,s uit mijn jeugd zijn niet alleen benoemd maar ook letterlijk ‘ op- gelost’ : opgegaan in de ruimte door de ademsessies.
  Ik ben nog onderweg, maar het ingeslagen pad is onherroepelijk en dat maakt me blij. Ik moet wel zelf blijven investeren in ademenoefeningen.
  Ademen geeft heel veel maar de wijze waarop Maria de sessies begeleidt maakt het tot een kostbaar geschenk. Bedankt

 8. 9 maanden geleden kwam ik in contact met Breathfulness. Onmiddellijk werd ik gegrepen door de pure kracht van het ademen.
  De diepe ademhaling bracht me bij de kern van mijn persoon.
  Natuurlijk ontmoette ik op mijn reis naar binnen pijnlijke en verdrietige herinneringen. Maar de harmoniserende ademhaling heeft de kracht in zich om al deze verwondingen te helen.
  Andere therapeutische methoden zoeken en geven verklaringen, maar alleen Breathfulness is in staat deze verwondingen te helen.
  Dit alles heb ik de afgelopen maanden mogen ervaren bij individuele sessies, een weekend en gedurende een intensive week van zelfrealisatie.
  Zo lag de weg voor mij open voor een ontmoeting met mijn zachte, lieve ik.
  Dat klinkt misschien nog abstract. Maar dat is het zeker niet.
  Ik was 12 jaar apneu- patiënt, had chronische hyperventilatie, was chronisch vermoeid en kampte geregeld met periodes van depressies.
  Nu slaap ik zonder Ccap ( een masker voor apneu-patiënten tijdens het slapen), ik gebruik geen slaapmedicatie meer, ik slaap sinds jaren weer goed: ik val rustig in slaap, lig ’s nachts niet uren wakker, en sta uitgerust en blij op.
  De (hoge) dosering antidepressiva heb ik na 20 jaar gehalveerd en ik hoop deze binnen enkele maanden helemaal af te bouwen.
  Dit zijn heel concrete resultaten na 9 maanden bezig zijn met harmoniserend ademen.
  Maar het belangrijkste resultaat is dat ik eindelijk van mezelf hou.
  Wat heb ik mezelf ontzettend gehaat en wat heb ik me vaak schuldig gevoeld over diverse zaken.
  Maar NU ben ik gewoon gelukkig met mezelf.
  Ik ervaar een diepe rust en met vertrouwen verheug ik me op de toekomst.
  Met bijzondere dank voor mijn coaches Maria, Jacquelien en Marco. Hun warme liefde is de motivatie om door te gaan en te vertrouwen in Breathfulness .

 9. 10 jaar lang heb ik gesukkeld met maagklachten, darmklachten en hoofdpijn.
  Alle onderzoeken heb gedaan,alle dokters heb ik bezocht.
  Na een aantal sessie’s bij Maria ben ik van al mijn klachten vanaf.
  Indien je twijfelt of het iets voor jou is moet je het gewoon proberen.
  Het is een ervaring die je leven kan veranderen.
  Ik ben heel blij dat ik bij Maria terecht ben gekomen.
  Dank u wel

 10. Door de liefdevolle ondersteuning van Maria , heb ik leren ademen in mijn buik. Veel spanningen van tijdens mijn kindertijd, die jaren weggestopt zaten, zijn tijdens deze sessie’s naar boven gekomen.Door steeds meer te ademen, heb ik deze één voor één gemakkelijker kunnen loslaten.
  Liefdevol kan ik nu mezelf en de ander vergeven, voor wat er bewust of onbewust werd aangedaan. Ik besef dat er geen schuld is, alleen maar lessen.

  Ik ben Maria heel dankbaar, voor de steun die ik tijdens en na de sessie’s mocht ontvangen; ik stond er nooit alleen voor… Op een dag zei ik tegen Maria:
  Ik ben beu gevochten, ik kan niet meer …
  Liefdevol leerde ze me het gevecht los te laten en gaf Maria me een zeer waardevolle tekst
  ‘ kijk of het je aanspreekt …’ Mijn vertrouwen werd groter.
  Na elke sessie kreeg ik een korte samenvatting op papier ..
  Dit zijn nu mijn ‘Gouden Boekjes ‘
  Ik voelde me slachtoffer..minder .. en had veel angsten.
  Ik heb veel geademd hierop, en voel me nu een waardevol persoon die durft een eigen mening te hebben
  Ik heb geleerd, goed voor mezelf te zorgen, en ik ben nu meer bewust ivm voeding. Ik besef dat ik zelf mag kiezen wat voor mij goed voelt, Ik ben vrij.

  Het boek ‘Genezen door Geloof ‘ door Maria geschreven, is gemakkelijk te lezen en te begrijpen ,
  Het heeft me veel inzichten gegeven.

  Ik besef dat Ademen , Goddelijke Kracht is , die in mij woont.

 11. Een ademsessie bij Maria is voor mij altijd een oase van rust in mijn doorgaans vrij drukke weken. Een moment van diepe ontspanning waarop even niets moet en waarop ik letterlijk en figuurlijk op adem kan komen. Tegelijkertijd zijn het ook waardevolle momenten waarop ik stappen vooruit zet in mijn persoonlijke groei proces. Door de tijd die Maria neemt en de aandacht die ze geeft tijdens het gesprek voor het ademen, vind ik niet alleen de ruimte om te landen, maar kom ik ook tot waardevolle inzichten. Beide maken dat de ademsessie daarna ten volle kan worden benut. Ik ben optimaal ontspannen en neem een inzicht mee tijdens het te ademen. Kortom, een ademsessie bij Maria is altijd iets om naar uit te kijken.

 12. Zoekende tijdens mijn persoonlijk proces, kwam ik op aanraden van een vriendin bij Maria terecht.
  Dankzij een boeiende uitleg tijdens het verkennend gesprek kwam ik erachter hoe belangrijk ademen wel niet is en welke invloed het kan hebben op ons.
  Ik heb hier van in het begin een goed gevoel bij gehad en weet dat het mijn lichaam en geest enkel maar ten goede kan komen.
  De sessie bij Maria beperkt zich niet louter tot het ademen maar vooraf is er altijd een moment om bij jezelf te komen en om samen tot een ‘ademintentie’ te komen.
  Het ademen op zich verloopt heel sereen en liefdevol waardoor je nadien heel ontspannen automatisch overgaat in de relaxatie.
  Nadien is er ook nog de mogelijkheid om je ervaringen te bespreken of te delen.
  Persoonlijk ben ik nadien altijd heel ontspannen en energiek tegelijkertijd.
  Mij geeft het een voldaan, warm en veilig gevoel dat zegt dat dit een weg is die ik momenteel hoor te bewandelen.
  Dankjewel hiervoor!

 13. Lieve Maria, dank voor je vriendelijke, rustige aanpak! Dank voor je luisterend oor, je openheid, je medeleven en steun. Dank voor de mooie inzichten die je me gaf via de ademsessies en de gepaste muziek. Je brengt mensen op een heel professionele manier bij hun doel, super!

 14. Na enkele ademsessies geven de mensen volgende resultaten aan:

  ² Vroeger liep ik vaak op de toppen van mijn tenen. Ik was veel moe en prikkelbaar. Nu ervaar ik meer innerlijke rust, energie en vreugde.

  ² Na het loslaten van de emoties en spanningen via de ademsessies geniet ik nu meer van het leven. Mijn denken is zachter, ik heb minder strijd; er is meer openheid naar mij partner.

  ² Ik kan meer mezelf zijn, ongeacht wat de omgeving daarvan vindt. Ik heb mijn eigen basis gevonden en vertrouw meer in mezelf.

  ² Ik heb minder lichamelijke klachten. De spanningen in mijn keel- en nekgebied zijn merkelijk minder. (ik heb veel ballast uit mijn kindertijd kunnen loslaten, is me dat een opluchting!) Ik heb ook minder last in de knieën.

  ² Het piekeren is weg. Ik leef meer in het nu. ik heb meer zelfvertrouwen. Het is gemakkelijker en blijer leven voor mij.

  Ik had vaak een onverklaarbare pijn in mijn linker heup, onderrug en bekkengebied. Na een 3-tal sessies waren deze klachten verdwenen! Raar maar waar. Ik heb nu – anderhalf jaar later – daar geen last meer van.

  Deze effecten waren blijvend, ook maanden na het beëindigen van de ademsessies onder begeleiding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


2 + = 7