Raadpleging

Hoe verloopt een consult? Bij een eerste consult is er een ruime intake waarbij ik vragen stel om het geheel van jouw zijn en jouw huidige vraagstelling te begrijpen.  Dan leg ik uit op welke manier Breathfulness en harmoniserend ademen je kunnen helpen. Of het doel van jouw consult een fysieke verbetering beoogt, of een emotioneel voordeel, of een mentaal- spiritueel voordeel of een combinatie van alle,  je wordt begeleid naar die antwoorden en adviezen die voor jou relevant zijn.

Dan begeleid ik jou in het integreren en ook het toepassen van de harmoniserende ademhaling. Soms worden bepaalde punten van het lichaam aangeraakt en affirmaties gebruikt die het hele ademproces effectiever maken. ( 30 à 45 minuten)

Daarna is er tijd voor relaxatie en integratie.  Tevens krijg je feedback hoe je jouw ademhaling, (en evt voeding, beweging, ontspanning) kunt inzetten voor ondersteuning en heling. (ong 20 minuten)

Duur van een sessie: ong. 1u50 (het eerste consult kan langer duren, voorzie ong. 2u15) 

Bijdrage: 60 euro per consult .

Studenten en kinderen:  bij jongeren en kinderen wordt er altijd eerst voldoende uitleg aan de ouder(s) verschaft en kan de ouder(s)  zelf eerst de harmoniserende ademhaling ervaren, zodat deze weet wat het doet en thuis – zo nodig – makkelijker het kind kan helpen in het benutten van de ademhaling.  Kinderen en jongeren: consult kost 40 euro.

Tip: neem geen zware maaltijd juist voor een sessie en draag kledij die niet strak zit. 

Hoeveel sessies zijn er nodig?   Dit hangt af o.a. van jouw huidig adempatroon en adembereik, van de klacht(en) die er zijn … Reeds na de eerste sessie ervaar je een positief verschil. Meestal worden er aanvankelijk enkele ademsessies kort na elkaar afgesproken (vb eerste 3 sessies in 2 weken) omdat dit diepgaander werkt (helend) en jou vlugger zelfredzaam maakt om het harmoniserend ademen zelf toe te passen.

Alternatief: wel hulp  / advies nodig, doch nog niet toe aan een sessie?  Enkel gesprek kan ook via samen te wandelen. Wandelcoaching, een waardevol alternatief! 

Jouw begeleiding gebeurt vanuit een brede vakkennis, intuïtie en Liefde.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


− 3 = 2