9 maanden geleden kwam ik in contact met Breathfulness. Onmiddellijk werd ik gegrepen door de pure kracht van het ademen.
De diepe ademhaling bracht me bij de kern van mijn persoon.
Natuurlijk ontmoette ik op mijn reis naar binnen pijnlijke en verdrietige herinneringen. Maar de harmoniserende ademhaling heeft de kracht in zich om al deze verwondingen te helen.
Andere therapeutische methoden zoeken en geven verklaringen, maar alleen Breathfulness is in staat deze verwondingen te helen.
Dit alles heb ik de afgelopen maanden mogen ervaren bij individuele sessies, een weekend en gedurende een intensive week van zelfrealisatie.
Zo lag de weg voor mij open voor een ontmoeting met mijn zachte, lieve ik.
Dat klinkt misschien nog abstract. Maar dat is het zeker niet.
Ik was 12 jaar apneu- patiënt, had chronische hyperventilatie, was chronisch vermoeid en kampte geregeld met periodes van depressies.
Nu slaap ik zonder Ccap ( een masker voor apneu-patiënten tijdens het slapen), ik gebruik geen slaapmedicatie meer, ik slaap sinds jaren weer goed: ik val rustig in slaap, lig ’s nachts niet uren wakker, en sta uitgerust en blij op.
De (hoge) dosering antidepressiva heb ik na 20 jaar gehalveerd en ik hoop deze binnen enkele maanden helemaal af te bouwen.
Dit zijn heel concrete resultaten na 9 maanden bezig zijn met harmoniserend ademen.
Maar het belangrijkste resultaat is dat ik eindelijk van mezelf hou.
Wat heb ik mezelf ontzettend gehaat en wat heb ik me vaak schuldig gevoeld over diverse zaken.
Maar NU ben ik gewoon gelukkig met mezelf.
Ik ervaar een diepe rust en met vertrouwen verheug ik me op de toekomst.
Met bijzondere dank voor mijn coaches Maria, Jacquelien en Marco. Hun warme liefde is de motivatie om door te gaan en te vertrouwen in Breathfulness .

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ 1 = 10